Vacatures

Bij het Nivel werken meer dan 150 mensen in een informele en open sfeer. Onderzoekers, maar ook ondersteunend personeel. We zijn gevestigd in een pand op loopafstand van het centrum en station van Utrecht.

Ontwikkeling en deskundigheid staan voorop bij het Nivel. Er zijn volop kansen voor extra opleiding, netwerken en onze onderzoekers worden gestimuleerd om een proefschrift te schrijven. Al onze onderzoeken worden intern getoetst en besproken. Het Nivel biedt goede arbeidsomstandigheden, flexibele arbeidstijden en de mogelijkheid om werk- en zorgtaken te combineren.

Open sollicitatie (uitsluitend voor stageplaatsen)
Het Nivel is regelmatig op zoek naar betrokken en enthousiaste stagiaires. Stuur een open sollicitatie naar Astrid Huijgen via vacatures@nivel.nl.

Abonneren op de vacatureservice
Bent u geïnteresseerd in een vacature bij het Nivel? Blijf op de hoogte van het actuele vacature-aanbod van het Nivel. Als u uw naam en emailadres doorgeeft, dan krijgt u per e-mail de nieuwe vacatures toegestuurd.

* Verplicht veld
Type vacature

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Nivel:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.